A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

Vendégkönyv   

 

Mikóné Németh Éva
2012 aug 09 cs
Emlékszem a mi lagzingba is te zenéltél 1998 Szeptember 5-én nagyon jó volt.Azóta is ha te zenélsz Szentgyörgyön mindig ha csak tehetem elmegyünk.nagyon jól zenélsz.Köszönjük a jó mulatós éjszakákat.Nélküled nem lenne olyan jó.További sok sikereket kívánok neked.Na és a honlapot is köszönjük szuper lett ez is.Szia.Remélem nemsokára lessz megint bál és te leszel a zenész.

 

Péter-Szabó Anna
2012 aug 09 cs
A mi csapatunkat még sohasem láttuk úgy táncolni, mulatni, mint június 22-én és 24-én Szilvásváradon Tamás zenés estéjén!!! Nagyon jól zenél és énekel!!!!Sok szeretettel tudom ajánlani minden mulatni vágyó embernek!!!!!!!

 

Ferenczi Edit
2012 aug 08 sze
Tamás ,egy nagyon szuper zenész,(már várom a következő bulit novemberbe)!Aki egyszer jár egy olyan helyen ahol ő zenél,keresi a következő alkalmat,hogy ismét mulathasson!Én CSAK AJÁNLOM mindenkinek!!!!! smile

 

Tóth Norbert
2012 aug 08 sze
Sógoromék lagzija után egyértelmű volt, hogy csak Te zenélhetsz a miénkben is. Minden lagziba ilyen zenészt javasolnék. Elsőnek jött és utolsónak ment. Ja és nem azért, mert nem volt vendég a lagziban. Kb. 130 fő bulizta át az éjszakát! Remélem még találkozunk! Köszönjük neked!

 

Csorba Tamás
2012 aug 08 sze
Köszönöm szépen a kedves szavakat ! smile

 

Máténé Kovács Adrienn
2012 aug 08 sze
Ilyen remek zenésszel egy buli csak jól sikerülhet!! Így volt ez nálunk is.smile
Köszönjük, Tamás!!!

 

Kiszely Zoltán
2012 aug 08 sze
A lagzi szervezés kezdeténél te voltál az egyik fix pont téged akartunk zenésznek mert nagyon tetszett a zenei összeállitásod.És nem is csalódtunk fantasztikus voltál igazi lagzis mulatós muzsikák mentek, nagyban hozzájárultál hogy ilyen jól sikerült a lagzink.Köszönjük!!!!!!!