A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

Vendégkönyv   

 

Hornyák-Ferenczi Zsanett
2012 aug 09 cs
Kedves Tamás!
Szeretnék Neked én is köszönetet mondani azért hogy a 2011. május 28-i "nagy nap"-unkat igazán emlékezetessé varázsoltad. Mai napig emlegetik a vendégeink azt a felejthetetlen éjszakát, amit együtt buliztunk át. Kívánok Neked nagyon sok sikert a továbbiakban is és ne feledd hogy igényt tartunk Rád majd a húgomék lagzijában is

 

Csorba Tamás
2012 aug 09 cs
Nagyon - nagyon szépen köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat! Ez sok erőt ad nekem további bulikhoz!

 

Németh Istvánné
2012 aug 09 cs
Nagyon tetszik a honlapod! Szívesen emlékszem vissza a jó bulikra, amin Te zenéltél. Az a fantasztikus, hogy öreg, fiatal együtt ropja, ha megszólal a zene. Remélem nagyon sokáig fogsz játszani mindannyiunk örömére olyan fáradhatatlanul, mint eddig.
Mara

 

Birincsik Marci
2012 aug 09 cs
szia Tamás! Nagyon jó a honlapod! Ahogy zenélsz az fantasztikus!! A bálokban a hangulat fergeteges neked köszönhetően!! Mindig nagyokat fogunk bulizni Sanyi bával együtt !!! Sok sikert és jó zenélést kívánok!! Áldjon meg téged az Úr!!!!!
Üdvözlettel és szeretettel: Marci

 

Juhász Zoltán
2012 aug 09 cs
Tomasz!
Nagyon ízléses ez a weboldal! Egy királynak csak ilyen jár! Kedves Olvasók! Ő egy igen tehetséges, kedves és szakmailag komoly felkészültségú zenész. Ja, a kántorom is volt, meg még lehet is smile
Köszönünk Neked, Tomasz oly sok szép bált, hajrá! És még várjuk a nagy bulit! Gratulálunk! Mindenkinek ajánlom a zenédet!
Zoli

 

Hornyák Gábor
2012 aug 09 cs
Nekünk a tavalyi év, május 28-án volt az esküvő, amely olyan jól sikerült, hogy ma is sokan emlegetik. Köszönhető ez nagyban Neked is Tamás, mert egy olyan csodálatos, felemelő és örök hangulatot teremtettél, ami nagyon ritka egy zenésztől. Mind a mai napig felidézzük azt, hogy mennyire odafigyeltél arra, hogy minden korosztálynak megfeleljen az este zenéid által, és hogy mennyire szívből játszottál nekünk. Örök hála Neked ezért, és további sok sikert, eredményekben gazdag életet kívánunk Neked!
Gábor&Zsanett

 

Kovácsné Bajzáth Eszter
2012 aug 09 cs
A mi lagzink egy éve volt,de a mai napig erről beszélnek az ismerősök,hogy ilyen lakodalomban még életükben nem voltak!!!!Ez neked köszönhető Tamás!!!Nagyszerű hangulatot teremtettél a zenéddel.A videók magukért beszélnek!!!
Köszönjük neked még egyszer,hogy Veled ÁTBULIZHATTUK AZ ÉJSZAKÁT!!!!smile

 

Matáné Bárdos Barbara
2012 aug 09 cs
Nagyon örülünk, hogy az egyik legjobb zenész játszott a lagzinkban 2012. július 21-én.
Nagyon jó volt a hangulat, változatos zenék...
Nagyon köszönjük, hogy életünk legszebb napján a legvidámabb hangulatot teremtetted elő.
Egy jó lagzihoz elengedhetetlen a jó zene, ezért ajánlom mindekinek, akinek bármilyen összejövetelre zenészre van szüksége.
További sok sikert kívánunk! smile