A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

Vendégkönyv   

 

Csorba Tamás
2012 szept 11 k
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat.Örülök ha örömet tudtam és tudok szerezni a zeném által.
Külön szeretném megköszönni Juhász Katalin Művésznő elismerő szavait! Egy olyan PROFI és NAGYRA BECSÜLT énekes nőtől mint Ő,ez nagy elismerés számomra! Köszönöm szépen!

 

Juhász Katalin
2012 szept 11 k
Tamásnak a zenélés nem munka, élvezettel muzsikál és szórakoztat mindenkit hosszú órákon át, szünet nélkül! A repertoárja széles skálán mozog, mindenki megtalálja benne azt a zenét, amire szívesen táncol akár egész éjszaka!Ismerem Őt sok éve,úgy is, mint kolléga. Volt már közös produkciónk néhány buliban. Tisztelettel és alázattal kezelt, jó volt Vele dolgozni! Bátran merem ajánlani bárkinek!
További sok sikert, Tamás!

Juhász Katalin
Előadóművész

 

Viki és Attila
2012 szept 10 h
Kedves Tamás!

Fergeteges buli volt. Örülünk, hogy téged választottunk és széppé tetted életünk legfontosabb napját. A visszajelzések alapján minden vendég jól mulatott és dicsért téged.
Reméljük, még sok olyan buliba megyünk, ahol veled együtt mulathatunk. Csak így tovább! Mindenkinek ajánlani fogunk, aki egy jó zenészt keres! smile

Viki és Attila

 

Jónyerék
2012 aug 15 sze
Kedves Tamás!

Szinte a kezdetek-kezdetétől végigkísértük pályafutásod, mely szerencsésen felfelé ível.
Sosem feledjük a rengeteg együtt szervezett bálok,rendezvények feledhetetlen hangulatát.
Remélhetőleg még sokat bulizunk együtt, mint tudod nálunk még 2 esküvő is lehet, melyben veled bulizzuk majd át az éjszakát.
Mindenkinek szeretettel ajánlunk!
További sok sikert kívánunk Sátáról:
Dóra /Keresztanyádsmile /, Gyula, Zita, Krisztián, Eszter és Gabi

 

Andrea
2012 aug 14 k
Kedves Tamás!
Vendégkönyvedbe ezer meg egy dicsérő szavakkal illetnek és ehhez mi is csak csatlakozni tudunk.
Mindenkinek szeretettel ajánlunk!!
Munkáddal örömtelivé és felejthetetlenné tetted számunkra a szombati napot.
Továbbá erőt, egészséget kívánunk hogy még sok bulit, lakodalmat mulassunk át veled!
Andrea és az egész család Nekézsenyből.

 

Csilla és Endre
2012 aug 14 k
Szia Tamás!!!
Ezúton is szeretnénk megköszönni odaadó helytállásod és a fergeteges bulit. Biztosak vagyunk benne, hogy nélküled nem lett volna ennyire színvonalas és emlékezetes ez az este. Mindazoknak, akik olvassák ezeket a véleményeket nyugodt szívvel tudunk ajánlani. Az egyetlen probléma az volt, hogy még most is fáj a lábunk a sok tánctól. smile A vendégeink is maximálisan meg voltak veled elégedve, és másnap is szívesen folytatták volna!!!
Még egyszer szeretnénk megköszönni mindent, és reméljük a családban következő lakodalmakon is te húzod a talp alá valót!!!
Üdv, Csilla és Endre!

 

Milasán Sándor
2012 aug 13 h
Szia Tomikám!Szombaton a te jóvoltodból tényleg átbuliztuk az éjszakát..A zene fantasztikus volt nagyszerű hangulatot teremtettél.Köszönjük neked Tetszik a weboldal,küldök egy jó képet akár ezzel is bővítheted.Még egyszer köszönjük Üdv .Sanyi

 

Bokor Péter
2012 aug 13 h
Kedves Zenész Barátom!
Nagy örömmel néztem végig a weboldaladat valamelyik este és olvasva a vendégkönyvbe bejegyzett írásokat egyből egy szép dal jutott eszembe, „A muzsikusnak dalból van a lelke, Az egész világ szíve dobog benne.” Valóban csak ismételni tudom amit már előttem oly sokan leírtak, fantasztikus bulikat csinálsz fiatal és idős, egyaránt jól érzi magát a zenédre, a legutóbbi buli nagyon ott volt az egyik hölgy véresre táncolta a talpát. Bízom benne, hogy hamarosan megtudjuk ismételni azt a kis összejövetelt, addig is további sok sikert, jó egészséget és sok ÁTBULIZOTT ÉJSZAKÁT kíván neked a Mérnök Úr!