A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

Vendégkönyv   

 

Birincsik Marci
2013 jan 20 v
Nagyon jó volt a buli tegnap este, jót zenéltünk!!! Köszönjük szépen Neked!!!

 

Csorba Tamás
2012 dec 20 cs
Köszönöm szépen a hozzászólásokat a kedves szavakat !
A szeretet ünnepe közeledtével kívánok az oldal minden látogatójának Békés - Boldog - Meghitt - Szép Karácsonyi Ünnepeket !
Tisztelettel : Csorba Tamás

 

Bné Marika
2012 dec 19 sze
Kedves Tamás !
Az utóbbi időben sokat buliztunk együtt és olyan hangulatot és vidámságot mint a Te zenéd , régóta nem tapasztaltam. A talpalávaló zenén kívül a Te személyedből áradó kedvesség és tisztelet olyan érzést teremtett, mintha ott közöttünk roptad volna.
Köszönet érte, további sok sikert kívánunk! BÚÉK!!!!!!!

 

Gyné Krisztina
2012 okt 15 h
Kedves Tamás és az oldal Látogatói!Réges régi ismerősként én már nem szeretném tovább ragozni az előttem szólók dícséreteit. Egy dologban biztos vagyok, ha lagzi, ha bál, ha buli, ha... az csak Veled teljes egész! További sok sikert kívánok!

 

Nácsa Zoltán
2012 szept 30 v
Kedves Tamás!
Olyan remek hangulatot csináltál az elmúlt hétvégén Szilvásváradon, hogy a lábamban lévő tűrhetetlen izomgörcsök okozta fájdalom ellenére is, végig táncoltam az éjszakát!
Örök hála neked! Debrecenben öregbítem szakmai hírnevedet és kívánom, hogy egyre többen ismerjék meg a zenédet és mulatós jókedvedet!
Köszönettel: Nácsa Zoltán

 

Kapros Csilla
2012 szept 30 v
Kedves Tamás!

Örömömre szolgált, hogy a múlt hétvégén, az egyik legkedvesebb barátnőm esküvőjén, Szilvásváradon, megismerhettelek. Remek talpalávalóval mulattattál, köszönöm szépen! Lenyűgözött a zenei sokszínűség, a közvetlenség és az alázat, amivel a jeles napot kezelted. A későbbi munkáidhoz további sikereket és mérhetetlen vidámságot kívánok!

Őszinte tisztelettel:
Kapros Csilla

 

Eszti és Zolika
2012 szept 21 p
Nem az lesz a sztár, aki híres, és tele van vele a sajtó, hanem aki tud támaszt és vigaszt nyújtani akkor, amikor nehéz perceik vannak azoknak, akik bíznak benne. Akinek a zenéjében találnak lélekhez szólót. Vendégeink és mi megtaláltuk a zenédben amire vágytunk!!!
Köszönjük szépen hogy a nagy napunkon Te voltál a mi Sztárunk!!! Nagyon szuper este volt! Köszönjük!
Eszti és Zolika

 

Juhász Zoltán
2012 szept 11 k
Kedves Tamás!

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy a nagy napunkat sikerült egy fergeteges bulival megünnepelni. Nagyon elégedettek vagyunk és ezúton tolmácsoljuk vendégeink elismerő szavait is. Mindenkinek bátran és tiszta szívből tudjuk ajánlani Tamást. A repertoárja kiapadhatattlan, változatos és nagyon szépen "dolgozik". Külön kiemelném a szuper előadó tehetsége mellett továbbá, hogy a buli alatt szinte szünet nélkül muzsikált, kiválóan együtt tudott működni a vőfélyel úrral, így az egyéb protokoláris programok simán, olajozottan zajlottak. Nagyon jó ajánlásokkal érkeztél több helyről is és ezt most tiszta szívből adjuk tovább azoknak, akik szeretnének lakodalmukhoz, bulijukhoz minőségi zenét választani.

Köszönjük Tamás!

Üdvözlettel,

Viktória és Zoltán